Choklad hög!

Hög som i galet glad av choklad, inte en hög av choklad alltså!
Förutom att jag har jobbat idag har jag även gjort chokladmässan med en hel hög av underbara och choklad hajpade människor. Efter ett halvt varv började man må lite halvt sådär illa, men vi fortsatte stoiskt att få ut maximalt av våra 50 :- som var inträdes avgiften! Inte nog med att vi tryckte i oss choklad tills vi svettades och nästan spydde, nejdå vi fortsatte att sammla chokladen i fickorna... Jag och Tess är nog de mest diskreta människorna någonsin, Lindor mannen märkte säkert inte alls att vi gick och tog chokladkulor (de där röda! =P) typ 51 gånger. Hallå, vi bytte ju faktiskt frisyrer innan!!! 

Dagens bästa:
Jens som hävdar att chilichokladen faktiskt inte alls var stark, trots att både jag, M, och Emelie svettades och var övertygade om att vi skulle brinna upp innefrån. 

Dagens mest använda citat:
Där! Det är Lindor gubben!

Dagens citat:
Först blir man bara glad, sen blir man kåt, sen börjar man svettas, sen mår man illa men man kan inte sluta. Det gäller helt enkelt att ta vara på tillfället när det kommer!

Dagens lärdom:
Om man äter massa choklad innan man kommer hem för att äta middag är man inte längre hungrig utan man mår mest illa.

Rekomenderar verkligen ni som läser att ta er till Nordiska Muséet, där Choklad mässan är i full gång från och med idag till och med söndag! Inträde 50:- för oss under 19 år! Ni gamlingar får pröjsa en hundring, men var inte ledsna, man blir jätte glad av all choklad! Glöm inte att ta med er en vattenflaska, annars blir det ganska jobbigt...




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0