Asbabbel, bassefnatt och tokroligheter

Äntligen har jag och Basse (Cicci) fått tummen ur och rört på fläsket, närmare bestämt rullat på höfterna i Tyresö Rackethalls danslokaler. Vi rörde oss ytterst sensuellt till "Cirkel allah schalla Greeger!" *sjunger* i en magdans som skulle ha fått vem som helst avundsjuk. Vi avslutade kvällen med att as-babbla om alla fantastiska planer för veckan framöver. Detta var dock i måndags.

I onsdags fick jag en plötslig impuls (som följde efter ett sånt där panikutbrott då man känner sig ensamast i hela världen) och tvingade mina bassar att våldgästa mig dagen därpå, alltså på torsdagen, för att äta middag, glo på film, snacka skit och beundra mitt nya as heta rum. Det är helt galet hur mycket ni kan få mig att må bra, ni är som ett uppåt tjack för min själ! =P Denna kväll upplevde vi återigen den sura verkligheten i att bo på Brevik, vilket resulterade i att första nattbussen fick tas hem då de andra hade slutat gå redan klockan elva.

Idag, fredag, har vi shoppat i Farsta och jag har gjort av med ca 700:- på enbart mig själv och jag skäms inte ett jävla skit. Jag har ingen skam i kroppen, kanske borde gå och leta reda på den? Jag brukar trots allt väldigt sällan lägga pengar på enbart mig själv. Vid lunch åkte jag och Sabbi till stallet. Jag har äntligen provat Jalle-fjalle! Han är helt sjukt underbar att ha under sig *hihi* =) Jag har mest fungerat som hästskötare idag, samt slavat åt Sabbi med att bygga upp hinder. Lilla Jalle hoppade så fint så, matte var inte riktigt med så hon höll på att hoppa själv över hindret åtminstonde en gång =)

Imorgon, lördag, blir det fika på Muffins Fabriken med ALLA bassarna, Sarah har nämligen kommit ner från jävliga Gävle för att hälsa på! Reunion!

På söndag ska jag få mig en lektion av lilla Sabina. På Jalle. Jag var trots allt lite (VÄLDIGT) ringrostig idag. Men hallå, det var faktiskt minst två år sen jag red "på riktigt" i ett ridhus och inte bara skumpade runt ute i skogen. Sen ska vi också leka i snön. Om den finns kvar då. Typist om den försvann. Haha =)

Nu orkar jag inte skriva mer, förmodligen lika lite som ni orkar bry er om jag skriver eller ej. Haha!!! Kram

Din biolgiska klocka borde liksom ticka...!

Det här utsplade sig någon gång förra veckan då jag skulle hämta Albin på dagis. Direkt när jag kommer innanför dörren är det en liten tjej som börjar fråga ut mig om både det ena och det andra.

Lill-tjejen: Vad heter du?
Jag: Jojjo. Vad heter du?
Lill-tjejen: Saga.

Vid det här laget kommer Albin springande och slänger sig i famnen på mig och börjar prata om något ganska osamanhängade som har med kullebyttor att göra.

Saga: Är du Albins mamma?
Jag: Nej, jag är Albins stora syster.
Saga: Men, du är ju gammal!
Jag: Eh.. Alltså... Jaha.

UF Mässa

Torsdag 19/2 - Fredag 20/2 2009 är det UF mässa!

Jag kräver att alla jag känner ska infinna sig där och vallfärda till Ungdomshälsas monter. Den kommer nämligen att bli grym. Oslagbar helt enkelt!

Same same, but different.

Människorna i min klass är ibland för härliga och det menar jag inte på något ironiskt och nedvärderande sätt. Som idag, när jag, Sandra och Linus diskuterade öl vid lunchen och Calle gav sig in i samtalet.


Calle: Tjejer ska inte dricka öl. Tjejer ska dricka drinkar.
Jag: Varför då? Öl är ju gott!
Calle: Öl är manligt. Riktiga män dricker öl.
Jag: Men, öl är ju typ som vatten.
Calle: Du inser väll själv att det där inte lät bra?


Sen förflöt diskussionen med att Linus förklarade för oss om "riktig" öl som inte går av för hackor. Nej, 400 kronor klunken snackar vi om här, som minst. Det är inte vatten direkt...


 


Stekt deg

Vad är det egentligen som är så speciellt med pannkakor? Det är ju i princip bara stekt deg. Det läskiga har jag kommit fram till är att jag gillar de bäst när de är degiga. Fråga mig inte varför.

FAAAN!!!

Precis ALLT har gått fel. Nu ska jag jobba. Hörs.

Ibland blir det bara inte som man planerat

Äntligen fredag, vilket oftast innebär en schemafri dag för mig. Jippie!

Idag hade jag tänkt mig att:
Åka och jobba mellan kl 8-15, inte nödvändigtvis för att jag vill men jag behöver stålar. Tänkte förgylla dagen med lite guldkant genom att flörta med Göran och reta livet ur min fader när jag endå tvingas var där. Förhoppningsvis även lyssna på lite bra musik och då givetvis inga "Timmy klassiker" utan något som man blir på topp av och genuint glad av, typ "Drunken Sailor" för att tagga till inför kvällen. Direkt efter jobbet tänkte jag dra hem och fixa till mig, dvs duscha av mig allt pappersdamm och kleta på lite smink samt platta ner det för jävliga håret som bestämt sig för att vara svinto bara för att jag har planerat att jag ska ha utsläppt hår.  Därefter hade jag tänkt möta upp tjejerna någonstans i stan, för att käka middag och röja järnet ut på krogen. Sen hade jag planerat att däcka någonstans, typ hemma hos Sabbi. Enligt planerna skulle jag då också vara as bakis på lördag förmiddagen då jag och Micke ska köpa en dator till mig (han pekar och jag betalar, typ).  


 

Så här blidde det:
Albin är fortfarande sjuk, pappa måste jobba och gå på något sjukt viktigt möte och Eva ska på kurs. Så jag "drog nitlotten" och blev väckt klockan 7 imorse av Eva. Detta innebär inget jobb och ännu mindre pengar... Albin har varit jätte gnällig hela dagen och han har hostat jätte mycket. Sabbi SMSade mig och sa att hon skulle ha insläppet i stallet, vilket gör att hon inte vet om hon hinner med ut/orkar. Detta resulterar i att Cicci blir skiiiiiit sur och det får jag ta - över SMS. Jag har en kinkig unge på halsen, en grinig kompis och ett redan uselt humör. Men som tur är har jag världens bästa pojkvän och det i kombination med choklad är det bästa lyckopillret som finns.

Ungdomshälsa UF

Hur ball är egentligen en morot?

Detta är en viktig fråga, som också kräver ett svar. Men den viktigaste frågan av alla är väll egentligen hur hälsosam Du är? Din kropp är det finaste du äger och därför bör du även ta hand om den på rätt sätt. Gå in på http://ungdomshalsa.se/ och gör hälsotestet för att få reda på hur du ska ändra dina vanor för att må bättre och göra vardagen enklare! Alla tjänster på http://ungdomshalsa.se/ är GRATIS!
 

OBS! Ungdomshälsa UF är ett företag som satsar på att informera ungdomar om hälsa på ett kul sätt. Av ungdomar för ungdomar helt enkelt! Ungdomshälsa är skapad som en motrekation på de smala och skeva idealen som är skapat av det samhälle vi lever i. Det viktigaste är att må bra och det är det budskapet Ungdomshälsa UF vill lyfta fram! 

Gå in HÄR för att titta på hemsidan (och klicka gärna på anonnserna!).


Detta gör mig spyfärdig!

Kan verkligen inte för mitt liv förstå hur människor  tänker ibland! Jag är verkligen inte den som dömmer någon utan att tänka efter både en och två gånger innan och jag försöker att ge varje människa en ärlig chans eftersom att alla är värda det. Vi är alla människor, alla mänskliga och faktiskt inte så jävla olika. Men den HÄR bloggen får mig att vilja se rött. Hur kan en människa vara så jävla platt i sitt sätt att se saker? Varför är det enda som räknas hur man ser ut och framför allt hur smal man är? Pro-ana bloggar borde inte få finnas, dessa bloggar borde bojkottas och innehållet, varenda liten sjuk jävla mening, borde raderas ut . Vissa människor borde lära sig att det är det man gör som räknas och inte hur man ser ut. För att svälta sig är inte okej någonstans. Och att uppmuntra andra till det och att hylla "Heroin chic" idealet borde vara straffbart. Det finns unga tjejer och killar som svälter sig själva till döds i en evig strävan efter ett vrickat ideal - och det är verkligen inget att se upp till. 

Jag har själv kämpat mot ätstörningar i flera år. Som ätstörd blir livet en kamp och ett krig som utspelar sig kring varje måltid. Att varje jävla gång man ska äta behöva känna den där förbannade jävla helvets ångesten växa i magen i samma takt som maten växer sig som en stor klump i halsen. Att inte kunna leva "ett normalt liv" för att man hela tiden fokuserar på helt fel sak, nämligen maten. Det gör att man sårar vänner och lämnar många andra nära lidande på vägen. Därför blir jag så fruktansvärt jävla ledsen när jag läser kommentarerna från tjejer/killar som lämnats i "Dennis" blogg där dom beundrar hans dieter och önskar att dom hade tålamod att göra samma sak. Snälla, ta ert förnuft till fånga och lägg ner med den där skiten på en gång!   

Kramar Jojjo

Bloggen är mitt liv =P

I alla fall idag...

Snacka om att jag inte har något riktigt liv med tanke på hur mycket blogg det har blivit på sistone! Men så är det, mår jag bra (eller i alla fall bättre) och har tid får även bloggen lite underhåll. Nu är jag och Abbi tillbaka från vår prommenad. Eftersom att han sover tänkte jag passa på att jobba lite natur. Bäst att sätta fart med det, ganska mycket att göra klart!

Tänkte skriva att jag kommer med ett seriöst inlägg snart, men vad fan! Det här är min blogg och jag skriver vad för skit jag vill, så idag blir det korta och onödiga inlägg! Mahaha =D

Pannkakor + Favvos sylt = Sant

Nu har vi precis stekt pannkakor till lunch. Abbi är inte helt missnöjd om man säger så =) Han är alltid så hjälpsam, när jag ska laga mat ställer han fram sin leksaks spis bredvid den stora spisen och ska hjälpa till. Han brukar alltid få lite riktig mat i sina kastruller och stekpannor som är nästan färdiga eftersom att han ibland brukar äta av det han tillagar samtidigt... Idag fick han "steka" en pannkaka i sin lilla stekpanna! Han blev jätte glad och när han hade gjort färdigt den i sin stekpanna sprang han med den till bordet och ropade: "Äta den! Albin äta den! Favvos sylt osså"! Det är viktigt att ha rätt sylt också, farmors plommonsylt ska det vara när man äter pannkakor (annars räcker det även bra med bara sylten!). Han skedade upp en rejäl hög på sin pannkaka, log jätte stort och sa: "Favvos sylt, Albin älskar den!". Hihi, man blir helt varm i hela kroppen av den där bedårande lilla ungen =D

Nu ska vi göra oss i ordning för en prommenad. Lill-grisen måste få sova lite middag. Nu ropar han så det är bäst jag kommer på en gång!


VASS dag

Vård Av Sjukt Syskon alltså. (Jag har inte tagit ledigt för detta, jag har nämligen en schema fri dag idag!)

Albin och jag har haft en jätte mysig morgon tillsammans framför Lejonkungen 2. Jag älskar att ha småsyskon! Det ger mig en anledning till att vara barnslig och riktigt få busa järnet fullt ut utan att någon tycker att man är löjlig. Jag gör ju det för Abbis skull, han vill ju leka med Jojjo! En annan bra sak med att ha ett litet syskon är att man kan titta på obegränsat med Disney filmer. Samma sak där, jag gör ju det för Abbis skull, han vill ju så gärna se på Disney film. Att jag tycker att det är det mysigaste i världen som finns att är krypa ner i soffan med en film och glo på tecknat är bara ett jätte stort plus!   


Albin har varit jätte snäll hela morgonen, just nu serverar han mig äpple på ett av hans små fat. Jag skar upp ett äpple till honom förut som jag lade på en tallrik som jag ställde på bordet, det är därifrån han går och hämtar äppelbitarna. Åh, han är ju för söt ibland alltså! =D

Kommer förmodligen att skriva mer om hans knasiga påhitt senare. Nu måste jag ta itu med min natur läxa!


Till piffad gammal kjol!

Tänkte visa vad jag gjorde när jag hade tråkigt på jullovet. Det var ju ett tag sen men jag skrev ju i ett annat inlägg att jag skulle visa vad jag hade gjort om någon skulle få för sig att vilja göra samma sak. Här kommer i vilket fall som helst, interested or not, en enkel steg-för-steg beskrivning till att totalt förvandla "någon gamal trasa" till ett mästerverk! 

1. Först behöver du en gammal och tråkig kjol som du har slutat använda för att den är så trist helt enkelt. då blir glädjen i att göra om den och kunna använda den på nytt mycket större!



2. Sen behöver du några applikationer. Jag valde tre blommor som jag klippte ut från ett tyg jag köpte på Ohlssons Tyger. Nåla fast applikationerna där du vill ha dessa, jag tycker att det skapar en fin dynamik att ha dem i ena "hörnet" av kjolen. 



3. När du har nålat fast blommorna är det bara att ta fram nål och tråd och börja sy! Sy gärna med små efterstygn så syns inte stygnen sen. Det går även bra att sy på maskin, välj gärna sick-sack och var noga med att släta ut applikationen när du syr så att den inte veckar sig!



4. För att piffa till kjolen lite extra kan du dekorera med glasstavar och glaspärlor. Jag valde att göra stavarna till stjälkar och pärlorna till blad. Jag förstärkte även blommornas färger genom att sy på pärlor och stavar även på dessa. 



Tadaa! En fräsh kjol att hänga in i garderoben och äntligen något "nytt" att ta på sig utan att behöva betala mer än några kronor =) Perfekt!

Al Jawhara



Jalle



Charmtrollet #1!



<3

PMS + Kossa

Min älskade pojkvän och min käre far har gemensamt gjort dagens projket till att irritera mig tills jag faller platt ner på marken och dör. Dom lyckades ganska bra så jag tog flykten hem till Sabbi.
 
Idag hämtade vi hem Jalle, just det. Inte ens en hästjävel av manligt kaliber har respekt för kvinnors bristande tålamod i samband med PMS. Istadiga jävla ök, 30 minuter tog lastningen. Men jag ska inte klaga, jag har varit med om värre. Betydligt värre. Men det är extra jobbigt när man vet att dom inte är ett skit rädda eller nya med transporten utan bara har bestämt sig för att jävlas. Då har man rätt att kalla kräket för istadiga jävla ök till kossa om man så vill.  


RSS 2.0