I brist på annat...

...bloggar jag lite för er. Är mest trött på allt just nu, stressen inför seglingen som innebär vad man ska packa. Den största problematiken ligger i att väskan inte får väga mer än 20 kg (+ 5kg i handbagage) och vi ska vara borta i 35 dagar. Det blir ganska mycket grejer, särskilt om man vill ha plats i väskan för det man shoppar, i-landsproblem # 1 idag alltså.  Sen inser inte våra lärare att vi har ett liv utanför skolan, så förutom ett antal läxor fick vi även ett antal extra timmar i form av lektionstid både idag och på torsdag. Skitkul verkligen. <ironi> LOVE IT! <ironi/> Just nu klagar jag bara, men det behöver man få göra ibland. Särskilt om man är en så jävla glad person som jag är i vanliga fall. =P När jag ändå är igång med klagandet kan jag passa på att klaga över julen. Varför går det inte snabbare? Fast å andra sidan hatar jag julen. Vi borde dumpa den helt enkelt så slipper jag klaga över den med.

Nu innan klagandet går överstyr tänkte jag lämna tagneterna och önska alla ett långt och lyckligt liv i 5 veckor framöver. Ni behöver dock inte gråta blod, vem vet, jag kanske får tag på ett internetcafé i Al hoceima? Troligtvis inte...

/Isblomman

Obloggade dagar...

Den stora frågan är förstås, kommer bloggen att överleva? Enligt M kommer den att självdö inom en ganska snar framtid. Sant, jag ska ju ut och segla snart. På fredag närmare bestämt. Tills jag kommer hem kommer bloggens framtid att vara ganska obestämd.



Nu längtar jag iaf...

STRIKE!

Idag klådde jag min babe i bowling! Även om jag inte krossade honom lika tungt som med biljarden så känns det ändå jävligt bra. Bara så ni vet kommer han aldrig någonsin att erkänna att detta någonsin har hänt med hänvisning till hans stolthet och alterego, *suck* killar, killar... Det var fel på klotet, banan och säkert också luften han andades. Vad är det med killar och att skylla allt som går fel på det matriella? Kan dom bara inte erkänna att dom suger eller att det var en dålig dag? Nä, nu ska jag bete mig som en värdig vinnare. Hur gör man då? Jag är rätt säker på att man fortsätter att mobba ner på den man just krossat grovt! Hahahahahahaha JAG VANN!!!!!!  

Segling snart

Okej. Jag ska alltså vara bort i 5 veckor från och med slutet av oktober till och med slutet av november på en segling som går från Spanien (Malaga) - Marocco (Al hoceima-Tanger) - Madeira - Teneriffa - Gran Canaria (Las Palmas). Innan ni börjar klaga på att det är synd om er själva som måste stanna kvar här i vinterslask mörkret under den tristaste månade på året måste jag bara tillägga en sak:

Fem veckor på en båt med min klass kan ta knäcken på vem som helst.


Dagens citat

Bror min: Är det inte ganska coolt att vi faktiskt härstammar från aporna?
Jag: Jo, särsklit du.

He could have seen that one coming!



 Slående lik?


Moon-walk

Kom just hem från en mysig promendad jag gick i sällskap med månen. Den är mycket sympatisk och förstående. Det kändes helt enkelt tryggt men lite overkligt att tänka att den är så nära och precis här men ändå så långt bort. Det är ganska svårt att ta in faktiskt.

Chai-te och snack med Maria. Vi borde fan göra det. Vi kommer att göra det! Alltid!!!
 <3 

  

Jag är grym!

På filosofi! Tänkte bara passa på att skryta om det och stärka självförtroendet ännu lite mer. Eller snarare egot kanske. Men no offense LK06, men jag äger! Hahahahaha jag är bäst!!!!!! Så, nu får det räcka med det här hemska skrytet.. (Hihihi ^^)


Alfa Print

Jaha, nu har man gått upp svintidigt på en söndag. För att göra det tråkigaste och absolut dödligt långsammastee jobb som finns. Jag ska klistra fast en plastplupp i en broschyr och sen fästa CD-skivor på den. Trodde ni det var maskniner som gjorde det?

Welcomme to the hard side of life...

Kvalster

Mitt rum är deprimerande stökigt. Jag borde nog städa, jag har kommit till den gränsen då jag inte ens orkar slänga skräpet i papperskorgen. Jag har till och med skapat små gångar som går till det mest vitalaste: sängen, garderoben och dörren. Jag vill helst inte tänka på hur mycket kvalser och skit som just nu stortrivs i mitt rum. Jag vill helst inte tänka på att jag snart måste städa heller...

Jag borde plugga. Varför gör jag inte det? Fy på mig. 

Önskelista

Jag har tänkt på en sak. Snart är det jul. Därför tänkte jag vara förutseende (PROAKTIV!!!) och skriva en önskelista. Så att ni inte behöver bli sönder stressade när ni ska fixa mina julklappar. Är jag inte underbar ibland?

Jag vill ha:
1. En lägenhet i New York eller L A som har en helt gigantisk garderob som man kan kliva in i. Och en vägg ska vara fylld med skor, proppfylld med skor.
2. En jordenrunt resa.
3. Ett stall som är väl fyllt med ädla och vackra, men framför allt många hästar.

Och eftersom jag är ute i så god tid och faktiskt bara önskat mig tre saker tycker jag att det är ynkligt om ni inte grejar det. =) Så nu vet ni alla vad jag ser fram emot på julafton!!!
 


Puss på er! <3


Choklad hög!

Hög som i galet glad av choklad, inte en hög av choklad alltså!
Förutom att jag har jobbat idag har jag även gjort chokladmässan med en hel hög av underbara och choklad hajpade människor. Efter ett halvt varv började man må lite halvt sådär illa, men vi fortsatte stoiskt att få ut maximalt av våra 50 :- som var inträdes avgiften! Inte nog med att vi tryckte i oss choklad tills vi svettades och nästan spydde, nejdå vi fortsatte att sammla chokladen i fickorna... Jag och Tess är nog de mest diskreta människorna någonsin, Lindor mannen märkte säkert inte alls att vi gick och tog chokladkulor (de där röda! =P) typ 51 gånger. Hallå, vi bytte ju faktiskt frisyrer innan!!! 

Dagens bästa:
Jens som hävdar att chilichokladen faktiskt inte alls var stark, trots att både jag, M, och Emelie svettades och var övertygade om att vi skulle brinna upp innefrån. 

Dagens mest använda citat:
Där! Det är Lindor gubben!

Dagens citat:
Först blir man bara glad, sen blir man kåt, sen börjar man svettas, sen mår man illa men man kan inte sluta. Det gäller helt enkelt att ta vara på tillfället när det kommer!

Dagens lärdom:
Om man äter massa choklad innan man kommer hem för att äta middag är man inte längre hungrig utan man mår mest illa.

Rekomenderar verkligen ni som läser att ta er till Nordiska Muséet, där Choklad mässan är i full gång från och med idag till och med söndag! Inträde 50:- för oss under 19 år! Ni gamlingar får pröjsa en hundring, men var inte ledsna, man blir jätte glad av all choklad! Glöm inte att ta med er en vattenflaska, annars blir det ganska jobbigt...




 


Trosor som trosor?

Jag och M är och tittar i lite affärer i Vällingby. Helt oplanerat slinker vi in på Twilfit...

Jag:
Älskling, vad tycker du om de här? (Håller upp ett par spetstrosor)

M: Nja... Jag gillar faktiskt när det är rent.

Jag: Älskling, jag har inga planer på att sätta på mig smutsiga trosor...

M: *Suck* Jag menade stilrent men ändå...

Jag: Whatever!

Imponerande!

Min älskling är stolt över mig. Han trodde nämligen att bloggen skulle dö lika snabbt som den förra. Jag skrev fem inlägg i den. Så det kanske inte är så imponerande ändå?

Jag menar, hur många inlägg har jag skrivit hittills?

Jag ska ge det ett ärligt försök i alla fall.


Tänkte bara passa på att tillägga att om ni är ute efter att se dagens outfit eller dagens shoppingfynd kan ni besöka Kenza eller någon annan ytlig skitblogg som har tid att bry sig om sånt när barn svälter, jorden bara svettas ännu mer och haven fortsätter att bli övergödda med, bokstavligt talat, skit.

Jag har viktigare saker att bli stressad av än vilken av mina 78 outfits jag för tillfället skulle se bra ut i, jag klarar av att bryta naglar utan att gå i terapi och jag struntar fullkomligt i om jag har en finne på näsan. Min självdistans säger mig att världen faktiskt har varit med om värre saker...

UF

Sitter just nu i "datorsalen" i skolan. (Vår skola är så liten att datorsalen rymms i hörnet av en korridor.) Det intressanta är att folket runt omkring högt talar för sig själva, biverkningar av UF kanske? Jag är i och för sig också stressad.

Jävligt stressad.

Design...

Designen är under uppdatering. Håll ut!!!

Magonta!!!

Vaknade imorse med en obestämbar smärta i magen. Åt jag för mycket pizza igår? Eller fungerar trots allt inte Lactrase tabletterna som jag tar mot min nyfunna "vän" laktosintoleransen? Ikke var det något av det, utan en o så ovälkommen magkatarr. Ringde vårdcentralen och fick tid ganska direkt, doktorn fixade remiss till både dietist och så att jag skulle kunna ta pricktest för ägg så fort den allergiska reaktionen från Twinrixssprutan lagt sig.
 
Haha, jag har kastat 500 :- i sjön bara där, eftersom det inte är någon idé att jag ska ta de två andra sprutorna om jag är allergisk...

 

Övningskörning

Det är lite svårt att koncentrera sig på att skriva när man har en pojkvän som gör sitt bästa för att distrahera en, men jag ska göra ett försök.

Idag stal jag egenhändigt morfars bil i syfte att övningsköra en bil med växel. Trots att det var fyra månader sen sist jag körde med just växel (mormor och morfar bor egentligen i Karlskoga, men med anledning av den storslagna dag som det faktiskt är idag så har dom kört ner hit för att stanna till imorgon) gick det iaf hyfsat bra. Jag fick bara motorstopp tre gånger och grät och skrek på pappa endast en gång. På kvällen däremot gick det bättre, då körde jag med E.

En eloge till henne!


Grattis!!!

Grattis lillebror på 2-års dagen!

Syster älskar dig!
<3

Vadå kläder?! Vilket I-landsproblem!

Ibland kan det vara svårt att välja outfit. Speciellt om man dagen innan planerar vad man ska ha på sig på ett 2-års kalas nästa dag...

M: Vad ska jag ha på mig då?


Jag: Kläder?


M: Ja men vad för kläder? Panik!


Jag: Kläder som man har på kroppen?


M:
Men man har jag nå sånna då?


Jag: Älskling, du kan komma naken om du vill...

Jag tror att det skulle bli succé! Eller inte...


Gris pappa!

Min pappa är en kvalificerad gris. Förutom att det var skitkallt och att jag frös, var jag vrålhungrig. Och på skitstället vi var på (båtklubben) fanns det inget ätbart. Utom korv. Vad tror ni min kära far gör? Jo, han köper såklart en och trycker i sig den framför näsan på mig. Min pappa är lika mycket fet gris som det var i den där korven. 

Ibland hatar jag att vara vegetraian. Fast jag hatar nog korv ännu mer... 

97 års partaj

Vad är det med gamlingar och att tro på ens oförmåga?

"Spill inte på duken!"
"Men du, det där kommer aaaldrig gå!"
"Försiktigt nu, du tappar det där!"

Det var helvetet på jorden, i högklackat.




Mensvärk

Haha. Jag älskar att vara tjej, men vet ni vad jag älskar allra mest? Att ha mensvärk. Det är så roligt! Jag älskar att spy på morgonen också...


Bloggen!

Välkommna. Eller nåt... Hjärtligt ihjälkommna kanske passar bättre?

Vilket humör är du på idag?

RSS 2.0