Pannkakor + Favvos sylt = Sant

Nu har vi precis stekt pannkakor till lunch. Abbi är inte helt missnöjd om man säger så =) Han är alltid så hjälpsam, när jag ska laga mat ställer han fram sin leksaks spis bredvid den stora spisen och ska hjälpa till. Han brukar alltid få lite riktig mat i sina kastruller och stekpannor som är nästan färdiga eftersom att han ibland brukar äta av det han tillagar samtidigt... Idag fick han "steka" en pannkaka i sin lilla stekpanna! Han blev jätte glad och när han hade gjort färdigt den i sin stekpanna sprang han med den till bordet och ropade: "Äta den! Albin äta den! Favvos sylt osså"! Det är viktigt att ha rätt sylt också, farmors plommonsylt ska det vara när man äter pannkakor (annars räcker det även bra med bara sylten!). Han skedade upp en rejäl hög på sin pannkaka, log jätte stort och sa: "Favvos sylt, Albin älskar den!". Hihi, man blir helt varm i hela kroppen av den där bedårande lilla ungen =D

Nu ska vi göra oss i ordning för en prommenad. Lill-grisen måste få sova lite middag. Nu ropar han så det är bäst jag kommer på en gång!


Kommentarer
Postat av: Cicci

Jaja, jag ska lägga upp nånting ikväll :P

Vi måste bestämma vilken tid vi ska träffas och vem vi ska sova hos på fredag, funkar det hos dig om det inte går hos Sabbi?

2009-02-03 @ 14:05:10
URL: http://cicci9101.blogg.se/
Postat av: Cicci

Naw, visst är det härligt när de är sådär små och gulliga? Sen börjar allvaret ;)

2009-02-03 @ 14:08:12
URL: http://cicci9101.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0